Vi rekrutterer til stillinger på medarbeider- og mellomledernivå. Prosessen tilpasses dine behov, og vårt hovedfokus er alltid å finne rett kompetanse kombinert med riktig personlighet til akkurat din bedrift.

Om Elite Bemanning

Elite Bemanning er et rekrutteringsselskap med spesialisering innen fagområdene It, energi og byggebransjen.

Vi er Elite Bemanning

Om ossElite Bemanning er et rekrutteringsselskap som tilbyr spesialistkompetanse innenfor It, energi og byggebransjen. Gjennom økonomiforståelse, lang erfaring og et stort nettverk, skaper vi forretningsverdi for kundene våre. Kjerneverdiene utgjør ryggraden i virksomheten, og fungerer som et kompass for hver enkelt medarbeider:

 – Engasjert

Med personlig oppfølging og engasjement skal både kunde og konsulent føle seg hørt, sett og forstått. De skal føle seg ivaretatt og virkelig kjenne på at Elite Bemanning jobber og brenner for dem. Vi er menneskekjennere som skaper tette relasjoner.

 – Pålitelig

Det å opptre og fremstå pålitelig i all vår atferd er en fundamentert del av vårt verdigrunnlag. Vårt ekte engasjement, lange erfaring, faglige styrke og gode relasjoner underbygger denne påliteligheten.

 – Profesjonell

Vi skal være profesjonelle i alle situasjoner, noe som bidrar til å styrke faglige relasjoner og skape tillit. Som et ledd i dette har Elite Bemanning fokus på kontinuerlig utvikling av egen organisasjon. Vi er eksperter som søker ny faglig innsikt og hever nivået hver dag.

 – Dynamisk

Vi skal være energiske og initiativrike, og aldri preges av stillstand. Er du en del av Elite Bemanning er du med på en evig reise av kontinuerlig faglig utvikling og spennende utfordringer.

Bedrift

  • Er du på utkikk etter spesialister innen It, energi eller byggebransjen?
  • Vi tilbyr fleksible rekrutteringsløsninger tilpasset dine behov.

Rett kandidat

Vi mener spesialiseringen vår gir både kunde og kandidat merverdi, da vi gjennom egenerfaring fra fagområdet hurtig kan identifisere rett kandidat til stillingen, og samtidig være en rådgiver og sparringspartner underveis i oppdraget.

Erfarne rådgivere

Alle som jobber i Elite Bemanning har økonomisk utdannelse, og flere er sertifiserte rekrutterer gjennom DNV GL. Gjennom flere års arbeidserfaring har vi utviklet et omfattende nettverk, og den erfaringen som må til for å finne den riktige kompetansen raskt.

Fagområder og tjenester

Vi tilbyr fleksible tjenester for å imøtekomme våre kunders behov. Fellesnevneren er at et samarbeid med oss skal oppleves som positivt både for kunder og kandidater. Vi etterstreber å holde høy kvalitet i alt vi gjør, og vi jobber tett sammen med våre kunder for å sikre at de oppnår sine målsettinger.

Om oss